Uitverkoop vanaf 1 december 2021

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan en voor sommige producten in de juli-december 2021 minicatalogus is deze tijd nu aangekomen. 

Dat is jammer, maar ik kan alvast verklappen dat er weer hele mooie nieuwe producten aan zitten te komen in de nieuwe januari-juni 2022 minicatalogus.

Hieronder volgt een overzicht van de producten die met kortingen tot wel 50 % in de uitverkoop gaan van 1 december 2021 – 3 januari 2022. Maar let wel: OP = OP!

Op 1 december 2021 plaats ik een verzamelbestelling. Mocht je mee willen bestellen, mail deze dan uiterlijk 30 november 2021 voor 18.00 uur naar info@meertjesstempelgeluk.nl. Of bestel via mijn webshop (https://www.stampinup.nl?demoid=5035636).

Monique van Duren-van der Meer

Ik ben Monique van Meertjes Stempelgeluk. Ik vind het leuk om te laten zien wat ik met de mooie producten van Stampin' Up! maak. Ik kan ervan genieten om anderen blij te maken met een kaart of een leuk doosje. Je kunt het lekker simpel houden of er een kunstwerkje van maken. Ieder heeft zijn eigen stijl en dat is juist zo gaaf! Ik hoop hiermee anderen te inspireren en een momentje van ontspanning en gezelligheid te bieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *