Hoe maak je een Merci-cadeaudoosje?

Het is binnenkort alweer kerstmis. Speciaal hiervoor heb ik een Merci-cadeaudoosje gemaakt. Hierin passen 4 Merci-chocolaatjes. Het idee hiervoor heb ik opgedaan bij Sabine van Bines Stempelglück (https://www.youtube.com/watch?v=aNqPJ4NUWeo&t=655s).

Dit is een makkelijk doosje om te maken en erg leuk om cadeau te geven. Je kunt ander designpapier gebruiken of hem zelf bestempelen en het ziet er meteen weer heel anders uit. Lekker veelzijdig dus. Heel veel plezier als je hem gaat maken.

VRAGEN/BESTELLEN

Heb je vragen over mijn project of wil je een bestelling plaatsen? In mijn webshop heb ik een lijstje gemaakt met de gebruikte producten: https://s.tamp.in/bH0vHc of stuur een mailtje naar info@meertjesstempelgeluk.nl. Ik help je graag.

TEAM MEERTJES STEMPELGELUK

Lijkt het je leuk om in te stappen bij Stampin’ Up! en in ons team Meertjes Stempelgeluk te komen? Je kunt dan je eigen starterspakket samenstellen door voor € 175,00 aan producten uit de lopende catalogi te kiezen en t/m 30 november 2021 betaal je hier maar € 100,00 voor i.p.v. € 129,00. Wil je hier meer informatie over, stuur mij dan gerust een berichtje.

Lieve groetjes en tot de volgende keer,

Monique handgeschreven

Monique van Duren-van der Meer

Ik ben Monique van Meertjes Stempelgeluk. Ik vind het leuk om te laten zien wat ik met de mooie producten van Stampin' Up! maak. Ik kan ervan genieten om anderen blij te maken met een kaart of een leuk doosje. Je kunt het lekker simpel houden of er een kunstwerkje van maken. Ieder heeft zijn eigen stijl en dat is juist zo gaaf! Ik hoop hiermee anderen te inspireren en een momentje van ontspanning en gezelligheid te bieden.

2 reacties

  1. Wat een geweldig doosje om cadeau te geven. En het is ook helemaal niet moeilijk om te maken. Echt een super idee. Heb hem dan ook al verschillende keren nagemaakt! ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *