Stampin’Up! Awesome Otters and Hello Beautiful-kaart

MINICATALOGUS JANUARI-JUNI 2022 EN SALE-A-BRATION FOLDER 2022

Vanaf 4 januari 2022 komt de minicatalogus januari-juni 2022 en de Sale-a-Bration (SAB) 2022 folder uit. En wat staan er weer veel prachtige producten in!! Als demo mochten we in december al een pre-order plaatsen en ik heb de prachtige suite Abstract Beauty besteld. Ik vind deze zo mega gaaaaaaaf! 😍

HELLO BEAUTIFUL | ABSTRACT BEAUTY CARDS AND ENVELOPES | AWESOME OTTERS

Ik heb de stempelset Hello Beautiful en de Abstract Beauty Cards and Envelopes hiervan gebruikt in combinatie met de mega schattige ottertjes uit de SAB. Deze laatste zijn gratis te verkrijgen bij een bestelling vanaf € 60,00 (excl. verzendkosten). Woohoo!!!

Ik heb een verkort filmpje op mijn YouTube-kanaal geplaatst van hoe ik het kaartje heb gemaakt: https://youtu.be/lb2pCetHK7Q

LOVELY STAMPERS FACEBOOK HOP

Met deze kaart doe ik tevens mee aan de Lovely Stampers Facebookhop van december 2021. Mocht je lekker veel inspiratie willen doen, kom dan gezellig langs: https://www.facebook.com/MeertjesStempelgeluk. Van daaruit kun je doorhoppen naar mijn collega’s.

Monique van Duren-van der Meer

Ik ben Monique van Meertjes Stempelgeluk. Ik vind het leuk om te laten zien wat ik met de mooie producten van Stampin' Up! maak. Ik kan ervan genieten om anderen blij te maken met een kaart of een leuk doosje. Je kunt het lekker simpel houden of er een kunstwerkje van maken. Ieder heeft zijn eigen stijl en dat is juist zo gaaf! Ik hoop hiermee anderen te inspireren en een momentje van ontspanning en gezelligheid te bieden.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *