STAMPERSCHALLENGE – DAG 8

Zwart/wit: #stamperschallenge

Oei, dat vind ik een lastige. Ondanks dat ik heel erg van zwart wit houd voor kleding, gebruik ik deze combinatie met kaarten maken eigenlijk heel weinig. Uiteindelijk heb ik onderstaande kaart bedacht:

Ideepin: https://nl.pinterest.com/pin/1032591020784887407/

Van 1 februari t/m 2 mei 2022 is deze prachtige stempelset “Here together” verkrijgbaar. Er zijn ook dies en designpapier verkrijgbaar. Allen zolang de voorraad strekt.

Wat ook super gaaf is, is dat er nu ook huidkleurige stampin’ blends in het assortiment komen. Deze komen straks in de jaarcatalogus. Woohoo!!!

Wat heb ik gebruikt op mijn kaart:

  • Basic White kaartbasis
  • Daffodil Afternoon designpapier. Deze staat in de Sale-A-Bration jan-feb 2022 (v.a. 60 euro excl. verzendkosten).
  • Here together stempelset
  • Stitched So Sweetly dies
  • Strikje uit de Pierced Blooms dies
  • Iridescent rhinestones basic jewels

Uiteindelijk ben ik best tevreden met het eindresultaat. Nu op naar de volgende opdracht.

Monique handgeschreven

Monique van Duren-van der Meer

Ik ben Monique van Meertjes Stempelgeluk. Ik vind het leuk om te laten zien wat ik met de mooie producten van Stampin' Up! maak. Ik kan ervan genieten om anderen blij te maken met een kaart of een leuk doosje. Je kunt het lekker simpel houden of er een kunstwerkje van maken. Ieder heeft zijn eigen stijl en dat is juist zo gaaf! Ik hoop hiermee anderen te inspireren en een momentje van ontspanning en gezelligheid te bieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *