Stampin’ Up!® Tulpen cadeaukaart en doosje

Afgelopen week was ons mam jarig en ik had voor haar een cadeaukaart gemaakt en een gezellig doosje waar ik lekkere dropjes in had gedaan. Ik ben hiervoor lekker aan de slag geweest met de Flowering Tulips bundle en de Tulips Bundle van Stampin’ Up!®. Ook heb ik het geweldig mooie Flowering Fields designer papier gebruikt. Deze vind ik zo gaaf!! Ons mam vond ze allebei geslaagd, dus dat was natuurlijk erg leuk.

De cadeaukaart
De uitgeklapte cadeaukaart
Het doosje met de 3D molen, de wieken kunnen ook ronddraaien.

Ik hoop dat jullie hiermee wat inspiratie hebben opgedaan. Ik vind ze zelf allebei erg leuk geworden.

Tot de volgende keer, dan laat ik zien wat ik voor mijn zus haar 50e verjaardag heb gemaakt.

Monique van Duren-van der Meer

Ik ben Monique van Meertjes Stempelgeluk. Ik vind het leuk om te laten zien wat ik met de mooie producten van Stampin' Up! maak. Ik kan ervan genieten om anderen blij te maken met een kaart of een leuk doosje. Je kunt het lekker simpel houden of er een kunstwerkje van maken. Ieder heeft zijn eigen stijl en dat is juist zo gaaf! Ik hoop hiermee anderen te inspireren en een momentje van ontspanning en gezelligheid te bieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *