Beterschapskaartje Thee en Troost

Hier een kaartje dat ik voor ons mam maakte toen ook zij door Corona geveld was. Ik vond de Thee en Troost collectie hiervoor helemaal perfect. Even een kleine opkikker in de vorm van een bakkie thee helpt meestal wel, tenminste dat denk ik altijd 😁.

Bij deze collectie heb je ook mooie kaarten inclusief enveloppe. Deze heb ik hiervoor ook gebruikt. Vind deze echt zo mooi!

😍

De gesculpte rand is van de Scalloped Contours dies.

Groetjes,

Monique van Duren-van der Meer

Ik ben Monique van Meertjes Stempelgeluk. Ik vind het leuk om te laten zien wat ik met de mooie producten van Stampin' Up! maak. Ik kan ervan genieten om anderen blij te maken met een kaart of een leuk doosje. Je kunt het lekker simpel houden of er een kunstwerkje van maken. Ieder heeft zijn eigen stijl en dat is juist zo gaaf! Ik hoop hiermee anderen te inspireren en een momentje van ontspanning en gezelligheid te bieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *