Count on me funfold kaart

Voor onze Facebookhop van 11 juni 2022 maakte ik deze leuke Funfold kaart. Ik heb een monochroom kleurenpalet gebruikt. Ik vind het zelf een erg leuk model. Zie hier alvast een versnelde video: https://youtu.be/0q2ZHELJTWk

Later deze week plaats ik op mijn YouTube kanaal een uitgebreide video.

Lieve groetjes,

Monique van Duren-van der Meer

Ik ben Monique van Meertjes Stempelgeluk. Ik vind het leuk om te laten zien wat ik met de mooie producten van Stampin' Up! maak. Ik kan ervan genieten om anderen blij te maken met een kaart of een leuk doosje. Je kunt het lekker simpel houden of er een kunstwerkje van maken. Ieder heeft zijn eigen stijl en dat is juist zo gaaf! Ik hoop hiermee anderen te inspireren en een momentje van ontspanning en gezelligheid te bieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *