Een bezoekdagje

Gisteren heb ik toch zo’n gezellige dag gehad! Ik heb lekker een weekje vakantie en eindelijk eens tijd om bij mijn tantes op de thee te gaan. Eerst was ik ‘s-morgens naar ons pap en ons mam gegaan, daar ook meteen ons Patricia gezien😀.

Toen naar mijn peettante; tante Mirjam. Ze had allerlei lekkers klaargezet en we hebben heerlijk geluncht samen😋. Daarna zijn we samen naar tante Bernadette gegaan. Ik noem haar altijd Auntie B.🤩 Het was zo fijn om weer ff bij te buurten en de tijd vloog om. Ik heb een collage gemaakt als herinnering 🥰

‘s-Avonds had ik afgesproken met mijn lieve vriendin Heidi en zijn we uit eten geweest bij ’t Zusje. Het was zo’n geslaagde dag! Daar kan ik weer een hele tijd op teren.

😍
Een dag van vele bezoekjes. Eerst bij mijn ouders en zus, toen bij mijn tantes en daarna uit eten met mijn vriendin. Het was een topdag!

Monique van Duren-van der Meer

Ik ben Monique van Meertjes Stempelgeluk. Ik vind het leuk om te laten zien wat ik met de mooie producten van Stampin' Up! maak. Ik kan ervan genieten om anderen blij te maken met een kaart of een leuk doosje. Je kunt het lekker simpel houden of er een kunstwerkje van maken. Ieder heeft zijn eigen stijl en dat is juist zo gaaf! Ik hoop hiermee anderen te inspireren en een momentje van ontspanning en gezelligheid te bieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *