Ons Patricia 50 jaar

In maart werd ons Patricia 50 jaar! Woohoo, wat een prachtige leeftijd. Ik heb o.a. deze taart voor haar geknutseld. Het is van een bestand van Lori Whitlock uit de Silhouette store. Zij heeft zo veel gave dingen en is heel creatief.

Op de taart heb ik het vrolijke Berry Delightful design papier gebruikt van een voormalige SAB (2021). Ik had allerlei fotootjes bij elkaar gezocht van ons Patricia door de jaren heen. Zo schattig en leuk. Wat hebben wij samen toch al veel mooie momenten mee mogen maken.

Ik had ook nog een boekje voor haar gemaakt, deze laat ik later zien.

Groetjes,

Monique van Duren-van der Meer

Ik ben Monique van Meertjes Stempelgeluk. Ik vind het leuk om te laten zien wat ik met de mooie producten van Stampin' Up! maak. Ik kan ervan genieten om anderen blij te maken met een kaart of een leuk doosje. Je kunt het lekker simpel houden of er een kunstwerkje van maken. Ieder heeft zijn eigen stijl en dat is juist zo gaaf! Ik hoop hiermee anderen te inspireren en een momentje van ontspanning en gezelligheid te bieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *