Playstation Money controller cadeaudoosje

Onze buurjongen was jarig en hij vindt het super leuk om op de Playstation te spelen.

Daniëlle Kassing van Stamp Along heeft ooit een heel gaaf doosje gemaakt van een Playstation Controller Moneyholder. Ze heeft hiervan ook een video gemaakt op YouTube: https://youtu.be/cyEptwQYCAk.

Ik vond het erg leuk om deze Stampin’ Up! Controller Moneyholder na te maken en de buurjongen vond het echt een tof cadeau. Dus super geslaagd 🥳🥳🥳

Dank je wel Daniëlle voor de inspiratie en je duidelijk filmpje!

Monique van Duren-van der Meer

Ik ben Monique van Meertjes Stempelgeluk. Ik vind het leuk om te laten zien wat ik met de mooie producten van Stampin' Up! maak. Ik kan ervan genieten om anderen blij te maken met een kaart of een leuk doosje. Je kunt het lekker simpel houden of er een kunstwerkje van maken. Ieder heeft zijn eigen stijl en dat is juist zo gaaf! Ik hoop hiermee anderen te inspireren en een momentje van ontspanning en gezelligheid te bieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *