Leuke funfold card met de Stampin’ Up!® Count on me stempelset

Yessssssssssssss, ik heb weer een filmpje opgenomen. Wat was het heerlijk om te doen. Het ging niet altijd helemaal goed, maar hopelijk tovert dat een lach op je gezicht. In het filmpje maak ik de funfold in de In Color 2022-2024 kleuren Parakeet Party en Sweet Sorbet.

Hieronder de maten van de kaart:

Basiskaart: kaartkarton 10,5 x 23 cm, rillen op 14 cm.

DSP Stippel (designpapier 6″x 6″):
Grootste stans van de Rectangle Stitched Framelits (gestikte rechthoeken stansen) óf
9,5 cm x 13 cm

Basic white – 8 cm x 22 cm, rillen op 11 cm

DSP Bloem (designpapier 6″x 6″): 7 cm x 10 cm

Kaartkarton: extra mat (alleen gebruikt bij de blauwe kaart) 5,4 cm x 8,4 cm

Kaartkarton: 5,2 cm x 8,2 cm

Basic White: Scalloped contour dies (golfjesrandstansen) – de een na kleinste stans óf ± 4,6 cm x 7,8 cm.

Flapgedeelte: DSP geruit (designpapier 6″x 6″):
Grootste stans van de Rectangle Stitched Framelits (gestikte rechthoeken stansen) óf 9,5 cm x 7 cm

Strip kaartkarton: 10,5 cm x 2,5 cm

Glitterstrookje op strip (glitterpapier 6″x 6″): 10,5 cm x 2 cm

Link naar mijn YouTube tutorial: https://youtu.be/vG4DCt1Z9rI

Heel veel kijkplezier!

Monique van Duren-van der Meer

Ik ben Monique van Meertjes Stempelgeluk. Ik vind het leuk om te laten zien wat ik met de mooie producten van Stampin' Up! maak. Ik kan ervan genieten om anderen blij te maken met een kaart of een leuk doosje. Je kunt het lekker simpel houden of er een kunstwerkje van maken. Ieder heeft zijn eigen stijl en dat is juist zo gaaf! Ik hoop hiermee anderen te inspireren en een momentje van ontspanning en gezelligheid te bieden.

2 reacties

 1. Geweldige kaart! Ik heb hem gemaakt mbv jouw blog en filmpje (klein foutje in het blog bij de afmeting van Basic White: 18 cm ipv 8 cm).

  • Hoi Miriam😃,

   Bedankt voor je reactie, ik heb meteen de kaart aangepast👍. Wat fijn dat je dat even doorgegeven hebt. Had het zelf niet gezien🤓.

   Ik vind het zo gaaf dat je de kaart ook gemaakt hebt. Wat is het ook een leuk model hè 🤩

   Hele fijne dag en groetjes,
   Monique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *