Trouwdagkaartje met de Hippest Hippos

Ons Patricia en haar man waren onlangs 23 jaar getrouwd, dus daar hoort een leuk kaartje bij. Ik wilde graag weer eens een vierkant kaartje maken, dat vind ik altijd wel mooi. Ik heb de schattige nijlpaarden van de Sale-A-Bration 2022 gebruikt. Kijk ze eens in love zijn samen ♥

Mocht je vragen hebben over de gebruikte producten, stuur dan gerust een mail naar info@meertjesstempelgeluk.nl.

Tot de volgende keer!

Monique van Duren-van der Meer

Ik ben Monique van Meertjes Stempelgeluk. Ik vind het leuk om te laten zien wat ik met de mooie producten van Stampin' Up! maak. Ik kan ervan genieten om anderen blij te maken met een kaart of een leuk doosje. Je kunt het lekker simpel houden of er een kunstwerkje van maken. Ieder heeft zijn eigen stijl en dat is juist zo gaaf! Ik hoop hiermee anderen te inspireren en een momentje van ontspanning en gezelligheid te bieden.

Eén reactie

  1. Wat was deze kaart een cadeautje om te krijgen op onze 23ste trouwdag. Ik werd er meteen nog vrolijker van als ik al was 😊 ik vind het zo’n leuk idee om ze samen in een teil te zetten. Het is al een leuke vrolijke stempelset maar door dit idee straalt de vrolijkheid helemaal van de kaart af. Bedankt!! ❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *