Verjaardagsfeestje van Ine

Afgelopen zaterdag gaf Ine van Madebyinepie een verjaardagsfeestje omdat ze in april 60 geworden was. Dus ik reed gezellig naar Geldrop, daar ons Patricia opgehaald en op naar Ine. Daniëlle en Gerrie zouden ook komen. Leuk! We hadden samen een giftcard gemaakt naar een ontwerp van Dawn’s Stamping Thoughts.

Binnenzijde kaart.

Wat is dit toch een schattig nijlpaardje hè. Mooi ingekleurd door ons Patricia. Ze heeft gave blauwe glitternagels op haar tenen en vingers en is helemaal klaar voor het feest!

Uitklapgedeelte | deze kun je vervolgens nog verder openklappen

Ine houdt erg van blauwe kleuren, dat is denk ik wel te zien aan onze kaart hè?

En nu is hij helemaal uitgeklapt

Helaas was de foto wat bewogen, wat ik niet gemerkt had, maar je kunt evengoed zien hoe de kaart eruit ziet als hij volledig uitgeklapt is. In het onderste gedeelte kun je dan een giftcard of geld stoppen. Echt super leuk.

Hieronder nog wat foto’s van deze ontzettend gezellige dag!

Eerst werden we verwend met een lekker bakkie thee en een stuk gebak en tussen de middag hadden we een heerlijke lunch met worstenbroodjes, vers fruit en lekker beleg. Toen onze buikjes weer rondgegeten waren, konden we gaan knutselen ;o)

Ine had een leuk project bedacht om te maken. We gingen aan de slag met stampin’ blends, vellum en alcohol. Lekker kliederen, vieze vingers gegarandeerd, heerlijk om te doen. Je hebt iedere keer weer een ander effect. Ik vond het werken met het goud nog best lastig, daarom had ik dat bij mijn tweede vellumblaadje niet gebruikt. Deze heb ik uiteindelijk gekozen voor in mijn lijstje.

Het was een super geslaagde dag, zeker voor herhaling vatbaar! Ine had hiervan ook een leuk blogbericht geschreven, deze is hier te lezen: https://madebyinepie.com/2022/08/20/zie-zo-zaterdag-en-weer-mijn-verjaardag-gevierd-%f0%9f%8e%89/

Monique handgeschreven

Monique van Duren-van der Meer

Ik ben Monique van Meertjes Stempelgeluk. Ik vind het leuk om te laten zien wat ik met de mooie producten van Stampin' Up! maak. Ik kan ervan genieten om anderen blij te maken met een kaart of een leuk doosje. Je kunt het lekker simpel houden of er een kunstwerkje van maken. Ieder heeft zijn eigen stijl en dat is juist zo gaaf! Ik hoop hiermee anderen te inspireren en een momentje van ontspanning en gezelligheid te bieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *